Feb 12, 2013 - Sport    3 Comments

Că tot am avut Naționalele…

bia

Sâmbăta aceasta am avut Campionatele Naționale de Powerlifting la Alba-Iulia.

Am plecat vineri, pe la ora 12. Drumul a decurs relativ OK, cu excepția faptului că a durat vreo șapte ore. Am ajuns la “Casa Traiana” seara. Nimeresc în cameră cu o fetiță de 10 ani, care e la primul ei concurs de powerlifting. Pe la mijlocul serii, plictisită, începe să facă farse la telefon. “A-alo?”, “Da!”, “Familia Calu?’”, “Ăăă, nu…”, “A, îmi pare rău! Am greșit grajdul!” După ce închidea începea să râdă foarte tare.

A doua zi, de dimineață, plecăm spre sala în care va avea loc concursul. Microbuzul se oprește brusc fix când ieșim pe poarta hotelului. “Asta nu are cum să se termine cu bine”, am gândit eu. Și am avut o intuiție foarte bună pentru că următoarea frază pe care am auzit-o din gura antrenorului a fost: “CE TOT AŞTEPTAŢI ?! AVEŢI O MAŞINĂ DE ÎMPINS!!!”.

A urmat o oră în care ne-am încălzit pentru concurs împingând mașina încolo și încoace, în timp ce antrenorul tura motorul. Până la urmă am ajuns la concurs în taxiuri.

Competiția a trecut neobișnuit de repede și fără incidente nefericite sau ciudate. Am rămas uşor surprinsă când am fost strigată să ocup prima treaptă a podiumului atât la copii cât şi la cadeţi, cu un total de 185 de kg.

La sfârșitul concursului m-a sunat antrenorul de lupte care, sub influența a câteva beri, și-a însușit jumătate din medaliile de aur. Pe motiv ca el “m-a crescut și clădit”.

Am reușit să plecăm duminică, după ce a fost reparată mașina. De pe drum am cumpărat niște ceapă roșie, după insistențele mamei mele. Una dintre cepe nu a mai ajuns acasă pentru că a şutit-o Mădălina, care a mâncat-o ca pe un măr zemos.

3 Comments

  • Bine Biaaaaaa!!! BRAVOOO!!!

  • Nu cred că ai fost tu prea deranjata de faptul ca si-a insusit medaliile alea si nici nu mai are rost sa ma apuc acum sa te consolez. Multe felicitari, ma bucur pentru tine si powerlifting is hawt. Primeste acest mesaj de la un campion la a fi frustrat – daca exista sportul asta.

    • Era doar o gluma cu “jumatate din medalii”. Si pana la urma, mare parte din forta am facut-o pe salteaua de lupte si la franghie. Multumesc pentru felicitari! :)