Browsing "Şcoală"
Oct 30, 2013 - Şcoală    Comentarii oprite

Cezara Adumitroaei este noul preşedinte al Consiliului Elevilor de la Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri”

După o campanie foarte aprigă, colega şi prietena mea Cezara Adumitroaei a câştigat preşedinţia Consiliului Elevilor din cadrul Colegiului Naţional “Vasile Alecsandri”.

Pentru Cezara au votat peste 400 de elevi. Ea a câştigat la diferenţă de patru voturi faţă de al doilea candidat. Cezara ne promite un bal al bobocilor extraordinar, un show de talente şi routere de wi-fi :)

Mult succes!

Iun 6, 2013 - Şcoală, Show time    Comentarii oprite

La multi ani, Andreea !

Cu ocazia zilei de naştere a unei prietene foarte speciale ne-am gândit să îi strângem toate urările într-un singur filmuleţ. Enjoy !

La multi ani, Andreea !

Mai 13, 2013 - Şcoală, Show time    Comentarii oprite

Ananaşi, ananaşi, ananaşi!

forta ananasului

Incitant. Inedit. Surprinzător. Aceste trei cuvinte reprezintă – din punctul meu de vedere – o sinteză a ceea ce am văzut până acum în concursul Pineapple Crew.

Ce m-a atras cel mai mult la această competiţie? Necunoscutul. Dorinţa de a descoperi de una singură lucrurile nespuse şi care pluteau într-un nor de mister. Sunt genul de om care vreau ca în viaţă să mă adaptez oricăror împrejurări. Viaţa te obligă să te adaptezi şi să te pliezi pe tot felul de situaţii noi.

Am aflat cu câteva ore înainte despre organizarea acestui concurs. Nu ştiam nimic despre el şi nimeni nu reuşea să-mi explice ce şi cum. Am vrut să descopăr de una singură. Vorba aceea: m-am aruncat cu capul înainte! M-am înscris. Ştiam doar că trebuie să iau cu mine un obiect de prin casă şi să reflectez la o activitate ce ar fi putut fi desfăşurată într-o eventuală excursie.

Pe post de obiect am luat cartea pe care tocmai o citeam: “Papillon”, de Henri Charrière şi în drum spre concurs m-am gândit la cât de inedit ar fi ca toată Liga Ananas să contribuie la regizarea unui film. Read more »

Apr 24, 2013 - Cărţi, Şcoală    Comentarii oprite

La Colegiul Naţional “Vasile Alecsandri” s-a lansat “Cartea fericirii”

Marţi, 23 aprilie, la ora 14:00, Ştefana Bălan, profesoara mea de engleză, si-a lansat prima sa carte de dezvoltare personală NLP numita “Happiness Guide for Beginners/Ghid de fericire pentru începători”. Read more »

Apr 4, 2013 - Şcoală    Comentarii oprite

“Săptămâna Altfel”, pe scurt

1365016418079

Luni:

La ora nouă trebuie să fim la liceu. Urmează să avem o activitate legată de dezavantajele consumului de droguri. Trebuie să dureze cam două ore. Pe durata lor, vreo patru colegi cer să meargă la baie, dar sfârşesc prin a merge acasă.

Ies din sala de clasă ca să îmi cumpăr mâncare. Când mă întorc găsesc o colegă stând pe hol, în faţa clasei.

“Nu intri ?”

“Proful asta nu-mi spune nimic nou”, îmi spune butonând telefonul.

La a doua activitate am aflat noutăţi despre Franţa. Destul de interesant, de altfel. Problema a fost doar că nu am văzut mare lucru la monitorul calculatorului de pe catedră, deoarece toţi ceilalţi colegi s-au bulucit în faţă ca să aibă o vedere mai bună spre Paris.

A treia activitate consta în ascultarea unui concert educativ la Ateneu. Nici prea-prea, nici foarte-foarte. Read more »

Pagini:12»