Iul 30, 2014 - Contemporan    Comentarii oprite

Magazin online și site de prezentare pentru firme

Firmele care vând diferite produse au nevoie de un site de prezentare sau un magazin online. Acestea pot fi create de o firmă specializată în web design, cu experiență în domeniu.

Pentru creare site sunt folosite tehnici de programare și de optimizare pentru motoarele de căutare. Siteul va fi obligatoriu ușor de accesat, cu un mediu intuitiv și va conține informații relevante.

Persoanele care îl accesează trebuie să își formeze din primele  secunde o imagine cât mai completă a posibilităților oferite de firma în cauză.

De asemenea, pentru ca prezența în mediul online să fie eficientă, siteul/magazinul online trebuie să țină cont de o serie de lucruri specifice, cunoscute doar de profesioniștii în web design.

Atunci când v-ați decis să vindeți produsele în mediul online, trebuie să știți că în România există aproape 9 milioane de utilizatori de internet, ce stau în fața calculatorului în medie de 18,6 ore săptămânal, arată un studiu recent. Aceeași cercetare arată că bărbaţii sunt mult mai prezenți online,  cu o medie de 40% mai mult decât femeile, dar că persoanele de sex feminin sunt mult mai active în ceea ce privește cumpărăturile online.

Pentru creare magazin online, firma de web design va avea în vedere specificul nișei pe care se plasează produsele firmei în cauză (concurență, tip de produse, public țintă format predominant din femei, adolescenți, etc.)

În funcție de aceștia parametri, dar și de mulți alții, firma de web design va construi de la început magazinul online pe tipicul activității prestate și vă va sprijini în optimizarea acestuia pentru o clasare mai bună în listarea motoarelor de căutare (Google, Yahoo, Bing, etc.), ce își schimbă permanent criteriile după care „ridică sau coboară” un anume site. De asemenea, atât dumneavoastră cât și prietenii/partenerii de afaceri trebuie să se implice în promovarea afacerii online pe rețelele de socializare, tot mai accesate în ultima perioadă de timp.

Odată creat, magazinul online va trebui să fie ușor de accesat de către administratorul acestuia (actualizare instant a stocurilor de produse, intrări/ieșiri de marfă și bani, condiții de livrare, etc).

Odată lansată comanda, tot ceea ce trebuie să faceți este să verificați intrarea banilor și să o trimiteți destinatarului printr-un serviciu de curierat oferit de firme private sau prin Poșta Română.

Comments are closed.